Nicholson-kombuisrecepten op Smulweb

Gepubliceerd op
Uit Heerenleed's kombuis komen de verrukkelijkste dingen. Kombuisrecepten op zijn best.

Op verzoek van Petri heb ik een Smulweb-account geopend voor de kombuisrecepten van de Nicholson kringleden. Dus heb je handige recepten die al op Smulweb staan dan kun je die gemakkelijk toevoegen. Ga dan naar het Nicholson account en zoek dan op je eigen gebruikersnaam naar jouw recepten en voeg ze toe. Je kan ook gewoon alles opnieuw typen, wel veel werk LOL

Inloggen op smulweb (klik op ‘inloggen’ rechtsboven – klik op de link en probeer het maar, het is heel gemakkeijk) :

emailadres : nicholsonkringderlagelanden@gmail.com

wachtwoord: kombuisnic

Ik hoop dat iedereen er gebruik van gaat maken.

Als je recepten wilt opzoeken en bekijken hoef je niet in te loggen. Je zoekt dan gewoon naar ‘nicholsonrecepten’ in het zoekvak. Je moet wel inloggen als je een recept wilt plaatsen.

groeten Noud

PS: alleen kombuisrecepten graag. Dingen die je ook met fornuis met twee pitten en zonder vriezer of foodprocessor kunt maken.

PPS: ja, ik weet zelf óók wel dat ik op Heerenleed wél vier pitten aan boord heb. En een magnetron. En een staafmixer. Maar toch. Je snapt de bedoeling.

Noot: dit bericht is aan het menu van de website toegevoegd. Het is een subpagina onder de menukop ‘leden’. Deze pagina zit niete verstopt achter het wachtwoord maar is voor elke bezoeker aan de website toegankelijk.

Share

1 reactie

  1. Eindelijk een plek om schaamteloos recepten met pakjes en zakjes en blokjes te plaatsen !!!! Houdt de blikopener en schaar gereed !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.