interactief

Welkom op de forum-pagina van de Nicholsonkring der Lage Landen.

Het is nu meer dan voorheen mogelijk om interactief van de site van de Nichosonkring gebruik te maken, en we hopen natuurlijk dat u dat ook gaat doen.

Zoals u hieronder kunt zien zijn er twee fora aangemaakt: één voor vraag-en-aanbod en één voor technische vragen.  Het gebruik is simpel: iedereen kan zonder inloggen de verschillende forum-onderwerpen bekijken, maar u moet inloggen om te reageren. Het inloggen voor leden is simpel, uw scheepsnaam is uw gebruikersnaam, uw wachtwoord is uw postcode gevolgd door # en uw huisnummer, alles zonder spaties. De letters van uw postcode zijn altijd hoofdletters, eventuele voor- of achtervoegsels van uw huisnummer worden klein geschreven. Als het u niet lukt om in te loggen – het schijnt dat veel Nicholson-eigenaren tevens digibeet zijn – neem dan contact op met uw webbeheerder. Niet-leden die toch willen  bijdragen aan dit forum kunnen zich hier registreren .

[bbp-forum-index]

Als ingelogd lid kunt u nieuwe onderwerpen aanmaken en reageren op bestaande onderwerpen. U klikt op de titel van het forum en de verdere stappen wijzen zich vanzelf. Indien u een nieuw specifiek forum aangemaakt wilt zien, neem ook dan contact op met uw webbeheerder.