Droge 2023 in Durgerdam: een verslag

Gepubliceerd op
Droge 2023 in Durgerdam: een verslag

Verslag Droge Bijeenkomst van de Nicholsonkring der Lage Landen.

Aanwezig: Annelies en Donald, Zeger, Koen, Willem, Koos, Ad en Lieke, Lijnie en Jan, Herman en Mia, Piet en Fiet met hun dochter Karin, Klaas en Petri en (op afstand) Noud en Peter.

1 – Opening.

Herman opent om 13.30 en heet iedereen welkom.

2 – Financiën

Ad geeft inzicht in de financiën. Op dit moment zit er € 581,37 in de pot, we hadden vorig jaar 27 betalende leden.

Besloten wordt de bijdrage te houden op € 15,- daarvoor is inmiddels een ’tikkie’ verzonden. Omdat het tikkie simultaan naar al diegenen die nog moeten betalen is gegaan kan het zijn dat je emailprogramma het in de spam-map heeft gedeponeerd. Kijk daar even in als je niets hebt ontvangen.

3 – Heel tevree met de Glamourplee!

Dit deel wordt gevormd door een videoverslag van Peter over de vervanging van hun bestaande toiletten op de Nic48 Heerenleed door een droogtoilet, ook wel scheidingstoilet genoemd. Dit werd door iedereen met belangstelling gevolgd.

Deze video staat inmiddels online op YouTube, in het bijbehorende artikel genaamd Schijtwet (klik) dat Peter al eerder publiceerde op de website van Heerenleed.

4 – Met de Navaho naar het Kanaal

Annelies vertelt over hun reis met de Nic35 Navaho van afgelopen zomer heen langs de Franse kust en terug via Engeland en vertoont daarbij prachtige plaatjes getekend en gefotografeerd. Wat ons opvalt, is hoe geweldig ze deze reis qua samenwerking en zeemanschap hebben gemaakt. Hiernaast een staaltje van de prachtige beeldkunst die wij van Annelies kennen. We kunnen hier niet de hele presentatie weergeven, maar wel een carrousel van die énige schetsjes die Annelies maakte tijdens hun reis. De carrousel gaat vanzelf draaien, maar als je een schets beter en groter wilt zien kun je er gewoon op klikken.

5 – De natte bijeenkomst komende zomer.

Dit wordt 1 + 2 + 3 september in Durgerdam. Zet de data alvast in je agenda zodat je zeker weet dat je er (weer) bij kunt zijn!

Nadere informatie hierover volgt in augustus, of eerder.

Share

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.