Natte bijeenkomst in Hoorn: het beeldverslag

Gepubliceerd op
Natte bijeenkomst in Hoorn: het beeldverslag

Het heeft langer geduurd dan jullie van mij gewend zijn. Mijn laptop moest een Windows-update ondergaan, en die update maakte mijn vertrouwde MovieMaker onbruikbaar. Een zoektocht naar een alternatief volgde en dat heb ik pas gisteren gevonden. Meteen aan het werk gegaan en ziedaar: de video is er. Er zitten nieuwe trucjes in de software, die heb ik lang nog niet allemaal onder controle, en sommige oude trucjes heb ik nog niet kunnen ontdekken, maar het resultaat is bruikbaar. De video staat inmiddels op het Youtube-kanaal van de Kring, en ik sluit hem in dit bericht in. Geluid aan en op volledig scheerm is het leukst natuurlijk!

foto’s om te downloaden

voor wie het leuk vindt om bepaalde foto’s zelf te hebben, alle foto’s die ik van Floris en Annelies heb gekregen zijn opgeslagen in de Google Drive van de Nicholsonkring. Iedereen kan ze bekijken en downloaden. Als je op de foto hieronder klikt/tikt ga je naar het album. Mochten jullie nog foto’s hebben die in het album niet mogen ontbreken, stuur ze me dan op.

Hans zijn optreden: geen opnamen. Of toch?

Toch dus. Na het ’ter perse gaan’ van dit artikeltje kreeg ik van Mia een klein filmpje waarin Hans – en een aantal van onze andere leden – te horen zijn in het erg toepasselijke ‘I Am Sailing’. Vanwege het staande formaat miinder geschikt om in het liggende formaat van het beeldverslag op te nemen, maar veel te leuk om voorbij te laten gaan. Daarom hieronder de video, die ik intusen ook heb ge-upload naar ons Kringkanaal op Youtube. Met dank dus aan Hans, en ook aan Mia voor het insturen van de video-opname.

Share

4 reacties

 1. Dankzij Mia toch nog een klein fimpje van het optreden van Hans. Als je het artikel al had bekeken, kijk dan nog eens en je vindt onderaan de video van Hans. Geluid aan en volledig scherm is het leukst.

 2. Wat was het leuk in Hoorn, en wat leuk om het weer te beleven via deze plaatjes!
  Peter GEWELDIG! we hebben genoten.
  De sfeer spat van het beeld!
  Gaan we vast nog vaker bekijken.

 3. Peter,
  Wat een mooi beeldverhaal van de zeer geslaagde bijeenkomst in Hoorn!
  De sfeer is goed getroffen.
  Hartelijk dank daarvoor.
  We denken er met plezier aan terug.
  Floris en Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.