Beeldverslag ‘natte 2020’online

Gepubliceerd op
Beeldverslag ‘natte 2020’online

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het beeldverslag van de ‘natte’ 2020 staat online. Het is een video’tje geworden, zoals jullie dat de laatste jaren gewend waren. Door het formaal van de aangeleverde foto’s dit keer in 4:3 verhouding een geen breedbeeld. Het mag de pret niet drukken.

whatsapp

Dank zij de WhatsApp groep van de kring hebben Noud en ik heb op 3000 kilometer afstand dik meegeleefd met het wel en wee van de Kring, met de ontmoetingen op het water, met de tochten die jullie maakten, met de technische verbeteringen (daar kom ik nog een keer in een verhaaltje op terug) aan boord van Marianne en natuurlijk ook van Heerenleed, die dit seizoen niet op de wal hoefde te blijven treuren maar in de supercapabele handen van schipper Zeger toch fijn kon buitenspelen.

raar jaar

Voor Noud en mij een raar jaar – voor wie niet natuurlijk – maar een zomer op Madeira blijven en niet met Heerenleed op pad was toch wel even erg anders. Wie wil weten hoe het hier allemaal is kan dat, en heel wat andere informatie over het leven hier, al dan niet in covid-tijd, lezen op het blog dat aan onze website hangt.

puzzel

Maar terzake weer. Het was een puzzel om de video te maken dit jaar. Ik was er natuurlijk niet bij. Dus heel vaak was het gokken om de juiste volgorde van de beelden te bepalen. Ik zal er vast nog al eens naast zitten. Toch hoop ik dat het voor de deelnemers een leuke herinnering is aan een weekend waarvan ik weet dat het weer heel leuk was. Voor de leden die er niet bij waren misschien, voorzover nodig, een leuke reclame voor de ‘natte 2021’. Zoals de ervaring leert zal hij wel plaatsvinden in het weekend van 3 tot 5 september.

De ‘kopfoto’ zoals die in klein formaat op de pagina ‘de natte‘ van de website prijkt, zie je hieronder in groter formaat. Klik erop en je gaat naar het videoverslag. Jullie zullen het me vast wel vergeven als ik dit jaar Heerenleed en haar onvolprezen schipper ietsje meer naar de voorgrond trek. Volgend jaar zijn jullie weer aan de beurt.

Share

5 reacties

  1. Hi Peter, weer heel erg bedankt voor het maken, met fijne muziek eronder.
    Ziet er toch weer gezellig uit!

  2. Dank je wel Peter, super leuk filmpje met goede herinneringen. Ineke en ik vonden het super dat we er bij waren. Onder het motto “ere wie ere toekomt” wil ik toch even opmerken dat de lekkernij met advicaatroom bij de koffie aan boord van de Lady van Hans waren 😊👍

    1. I stand corrected. Zoals ik al schreef: het was gokken. gezien, Hans?
      Misschien zitten er meer van dat soort foutjes in. Ik hoor het graag. Dat is het nadeel van er zelf niet bij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.