Nicholson 31 Association

Gepubliceerd op
Britse Nicholson 31 associatie zoekt ook Nederlandse leden

Op 27 Juli heb ik een bericht geplaatst betreffende lidmaatschap van de Britse Nicholson 31 Association. Een aantal van jullie hebben daar positief op gereageerd. Echter de secretaris van de Association, Michael Wright,  berichtte mij pas dat hij nog geen enkele inschrijving had gekregen.

misverstand?

Wellicht is hier het misverstand ontstaan dat jullie verwachtten dat ik jullie in zou schrijven, echter dat is niet mogelijk, dat moeten jullie ieder afzonderlijk zelf doen via het inschrijvingsformulier.

honerable member

Ook had ik gevraagd of iemand interesse had om Hon. Member te worden, dat houdt dan in dat je de verbinding wordt tussen onze kring en de Britse Nicholson 31 Association. Wel wordt dan van je verwacht dat je  regelmatig (interessante) berichten en updates uitstuurt naar en van hen. Ik ging ervan uit dat het niet gepast zou zijn dat ik dat zou doen omdat ik een ex-Nicholson 31 owner ben, maar Michael liet mij nu weten dat dat voor hun geen probleem is. Dus heb ik met hem afgesproken dat ik die rol op zal nemen, (uiteindelijk wordt ik toch ook weer eigenaar van een NIC 31, zij het dan een replica schaal 1:20 zie foto van de boot “in aanbouw)

classis-kwalificatie

Michael vertelde “mij ook dat ze actief bezig zijn om de Nic 31 klasse te laten kwalificeren als “Classic  Yacht”en was daarom erg geïnteresseerd om te horen dat Ad van Loon, met Camelot,  en ik  met Tjoler indertijd hebben meegedaan met de DCYR in Hellevoetsluis. Ik zal hem hier wat informatie over op sturen omdat dit hen zou kunnen helpen in hun onderhandelingen. Als zij daarin slagen zou deze kwalificatie volgens Michael dan “wereldwijd” gelden

lid worden

Bij dezen vraag ik jullie, indien jullie nog steeds geïnteresseerd zijn om member te worden, (kan ik ten zeerste aanraden), om het registratie formulier op de website van de Association in vullen en op te sturen naar Michael. Ik heb mij inmiddels al ingeschreven als Associate member. Je vindt het inschrijfformulier hier. (klik) Het is een PDF, je moet het uitprinten om het in te kunnen vullen.

Uit puur interesse zou ik het interessant vinden om te horen wie zich metterdaad inschrijft.

Groeten

Herman.

P.S. ik heb inmiddels de lijst van Nederlandse NIC 31 eigenaren bijgewerkt en zal deze aan hem opsturen voor plaatsing op hun site. Hieronder de link naar deze lijst:

https://drive.google.com/file/d/1Uo07XmxfSdNWkT6zbdJ_YVjlFe7BoS7R/view?usp=sharing

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.