bijna zover: de ‘Natte Bijeenkomst’

Gepubliceerd op
bijna zover: de ‘Natte Bijeenkomst’

rijk gerekend…

We hadden ons al rijk gerekend. Met slechts één afmeldig dachten we een gigantische deelemersvloot te hebben het komende weekend. Niet natuurlijk. We hebben aanmeldingen: de gebruikelijke harde kern is er gelukkig weer bij, dat staat garant voor gezelligheid. Wij verheugen ons op de komst van de Faineante met haar nieuwe eigenaars Ans en Floris, en op de komst van de Tarka met Alphons, al heel lang lid, nog niet eerder op eigen kiel naar onze Natte Bijeenkomst gekomen. En de rest? zoals gebruikelijk de zwijgende (slapende?) meerderheid die doet wat er van haar verwacht mag worden: zwijgen (of slapen?). Jammer, maar we zullen het ermee moeten doen. Ons treffen zal er niet minder gezellig om zijn.

deelnemers

De volgende deelnemers hebben zich aangemeld: Tjoler (Herman en Mia), Marianne (Klaas en Petri), Faineante (Floris en Ans), Tarka (Alphons), Sereno (Hans) Navaho (Donald en Annelies) en Heerenleed (Noud en Peter). Dan zijn zonder schip de Camelot (Ad en Lieke), de Lady Quaeso (Elly en Jan) en de Sophie (Piet en Fiet) van de partij. In het totaal dus 18 personen, waarvan Hans met de Sereno vrijdag komt en al zaterdag weer vertrekt.

belangrijk!

Omdat we in Lelystad niet de vriendelijke KNRM hebben die ons tafels en stoelen kan uitlenen wordt iedereen verzocht een klapstoel/kruk of een meeneembaar zitmeubel mee te brengen. Er zijn twee tafels en een loopplank, waarmee we een geimproviseerde buffet-tafel kunnen maken. Maar als je wilt zitten, dan moet je dus zelf wat meebrengen. Ook vragen we je de drank inbrengen die je denkt te drinken. Het is niet zo dat je op je eigen fles(sen) moet gaan zitten, maar het wel de bedoeling dat je naar evenredigheid bijdraagt. Voor wat betreft het eten krijgen de leden die zich hebben aangemeld vandaag nog een mailtje met onze voorstellen voor wat betreft de kombuisproductie! We proberen een beetje bij de routine van de laatste jaren te blijven, maar er zijn nieuwe deelnemers die er nog niet vertrouwd mee zijn.

locatie

Zoals al eerder bekendgemaakt treffen wij elkaar in de jachthaven Lelystad Haven. In de kopfoto is links in beeld de ingang met twee hoge lichtopstanden te zien, daar tussendoor varen en recht op de kade aan, waar Klaas en Petri een mooie plek voor ons hebben geregeld. Het onderstaande kaartje laat zien waar de haven zicht bevindt. We hebben besloten dat we met eigen schepen (twee of misschien drie zal genoeg zijn) op zaterdag rond het middaguur naar de Marker Wadden varen, om ongeveer om 17.00 weer terug te zijn in Lelystad.

 

Links een kaartje waarop de twee hoge lichtopstanden van de havenlichten goed zichtbaar zijn. Meer informatie over de jachthaven Lelystad Haven is te vinden op hun website

spijtoptant?

Het kan allemaal nog. Gewoon even een mailtje naar Peter . Wij melden ons dat om even over je menubijdrage te overleggen.

Graag tot komend weekend in Lelystad!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.