Ceux qui sont absents……..

Gepubliceerd op
Ceux qui sont absents……..

…ont toujours tort. De afwezigen hebben altijd ongelijk. Dat bleek ook nu weer tijdens de afgelopen ‘Natte Bijeenkomst’ in Lelystad en op de Marker Wadden. We kijken terug op een super weekend, veel gezelligheid, natuurlijk ook veel zaken uitgewisseld, nieuwe leden leren kennen, en heerlijk samen gegeten. Het concept van ‘eigen kombuis’ is nu goed ingedaald, we worden er allemaal bedreven in, er was meer dan voldoende eten, maar gelukkig dit keer niet belachelijk veel zodat er heel veel over was. We hebben tijdens de ‘Natte’ ook al vast voorzichtig wat ideeen uitgewisseld over de ‘Natte 2020’, en ideeën van jullie kant zijn natuurlijk ook meer dan welkom.

Restte nog het beeldverslag, net als de twee afgelopen keren ook nu weer in videovorm. Het heeft even geduurd – we zijn nog met Heerenleed onderweg – maar het is zover: de video van de ‘Natte 2019’ staat online. Hij staat uiteraard op de pagina ‘de Natte’ maar je kunt hem ook hieronder deze link bekijken. Niet vergeten om op ‘volledig scherm’ te klikken. Voor de afwezigen misschien een aanleiding om volgend jaar wel te komen, en voor de deelnemers: geniet nog even na!

Share

11 reacties

 1. Dag Peter,

  Dank voor de sfeerimpressie. Ik vond het fijn om er vrijdag en zaterdag bij te zijn.
  Het was gezellig.
  Groet,
  Hans Zijderveld met Sereno te Kampen.

  1. Super dat je er weer was, Hans. Heb je gezien dat ik een beetje gephotoshopt heb aan die schitterde foto van jouw schaduw? Ik wilde hem gebruiken maar hij was portrait en ik moet landscape 16:9 hebben. Beetje zand bijgemaakt! 😁

 2. Peter, weer bedankt voor dit superleuke verslag!!!
  Wat was het weer gezellig!!
  Leuke herinnering, echt een verhaal,
  Annelies en Donald

 3. Peter en ieder die aan de film heeft bijgedragen, hartelijk dank.
  Het is een mooie herinnering aan de voor ons eerste bijeenkomst die we als buitengewoon plezierig en gastvrij hebben ervaren.
  Floris & Ans a/b Faineante, Vlieland

 4. Peter wat mooi! Je hebt de hele sfeer zo goed weergegeven, ik ga hier nog een paar keer naar kijken.
  Wat hebben we het leuk gehad!
  Dank je wel voor al het werk dat het zeker gekost heeft.

  1. Dank je wel, Petri (denk dat jij dit schreef) maar gelukkig vind ik het leuk om te doen. Soms duurt het even voor ik voldoende tijd, rust én walstroom heb, maar ongezellig weer in Leeuwarden afgelopen weekend, ondanks de plechtige beloften van het knmi vormden een goede basis!

 5. Heel leuke film en goede impressie van het weekend
  Bedankt aan allen die deze video hebben samengesteld en erbij waren in het weekend
  Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.