bijzondere leden

Gepubliceerd op
bijzondere leden

We zitten midden in de winter, de schepen zullen voor het grootste deel in winterslaap zijn, dus is er eens wat tijd over voor andere zaken. Daarom eens een artikeltje over iets heel anders. Wel met een raakvlak aan onze Kring.

We hebben een Kring van bijzondere schepen. Niet zo vreemd dat die bijzondere schepen ook bemand worden door bijzondere mensen. Eén van die bijzondere mensen is Annelies Morris. Onder meer door haar buitengewone creativiteit als styliste en kunstenares. (want we gaan het nu niet over haar beroemde choco-shock hebben). De leden onder ons die een facebook- of instagram-account hebben kunnen regelmatig werk van Annelies voorbij zien komen. Maar de komende twee maanden is haar werk ook te zien in de Galerie Paper Art & Design in Den Haag. Hieronder kunnen jullie zien waar en wanneer, en je kunt een beschrijving lezen van de Annelies die de meesten van ons niet zo goed kennen.

Zoals je kunt zien is de galerie op donderdag- en vrijdagmiddag geopend, en op de eerste zaterdag van de maand, of anders op afspraak. Hieronder alvast wat beelden om een idee te krijgen van Annelies haar spannende werk.

Share

4 reacties

  1. Jammer Noud, maandje te laat!!
    Hoop dat er veel wordt verkocht!!! Dat geeft weer een “boost” om nieuw werk te gaan maken!!

    1. Als ik jou was dan zou ik maar snel achter de naaimachine kruipen. Verkochte werken aan de muur genereren geen verkoop. Bovendien zul je altijd zien dat evt kopers altijd de verkochte werken plotseling mooier vinden en dus niet tot aankoop van ander werk overgaan. Ik zorgde altijd dat er werk was om uit te wisselen en liet 1 a 2 verkochte werken hangen (degene die ik zelf het minste vond) . Werkte altijd als een zonnetje. In mijn tijden op de Pan en Maastricht heb ik veel verkocht ondanks dat ze bij mij alleen ter decoratie hingen in een stand van een kunstboeken uitgeverij.

  2. Tja, Jammer genoeg zullen wij hem niet zien. Komen pas eind April weer naar Nederland. Er is een aantal dingen waar ik hebberig van word. Altijd een veeg teken voor mij. Misschien wel beter zo dat we niet kunnen komen LOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.