Leesvoer: een nieuwe pagina

Gepubliceerd op
Leesvoer: een nieuwe pagina

Ad van Loon maakte me attent op een paar Youtube-video´s die gemaakt zijn van twee reizen die hij en Lieke in gezelschap van vrienden maakten. Hij vroeg zich af of dat leuk zou zijn voor onze website.

Daarom kan ik jullie een nieuwe pagina voorstellen: Leesvoer. Hij staat in het hoofdmenu onder de menukop ´leden´. De pagina heeft natuurlijk ruimte voor nog veel meer feedback van jullie. Heb je een Nicholson-gerelateerde website, of weet je van relevante youtube´s of artikelen, laat het me dan weten. Ik neem ze graag in de nieuwe pagina op. Er zijn niet veel beperkingen. Ik neem alleen geen commerciële websites op en er moet wel een relatie met Nicholsons zijn.
Met zoveel rotweer zullen er wel veel leden zijn die behoefte hebben aan wat leesvoer dat herinnert aan betere tijden. Dus graag jullie reacties en links, die je hieronder in een reactie kwijt kunt of rechtstreeks naar mij kunt mailen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.