Markerwadden op TV

Gepubliceerd op
Markerwadden op TV

Beste Nicholson vrienden,

Hier aan de Vecht is het duidelijk merkbaar dat het vaar seizoen weer is begonnen. Het verbaast ons iedere keer weer hoe spectaculair het aantal varende bootjes en boten op de Vecht toeneemt vanaf het 1e weekend van April. Dat te zien verhoogt de zin om weer te gaan varen. Ik hoop de boot eind April weer te water te kunnen laten dus moet nog even geduld hebben.

Om de zin voor onze “natte bijeenkomst” alvast wat te prikkelen, de volgende suggestie:

Gisteravond was er een bezienswaardig, humoristisch, ludiek kort programma op de TV over de aanleg van de Markerwadden, onze bestemming voor de natte bijeenkomst eind augustus.

Voor diegenen die het gemist hebben, zoals ik, omdat ik op die dag verjaardag visite had, de reportage is nog te zien via “uitzending gemist” op NPO 3, 2 April 18:40 uur programma “Het Klokhuis”

 

Groeten en veel plezier met het begin van het nieuwe seizoen en hopelijk tot ziens op de Markerwadden of eerder ergens op het water/in een haven.

 

Herman Oggel/Tjoler

Share

1 reactie

  1. Dank je wel, Herman. Ga kijken of ik met een VPN de NPO kan laten geloven dat ik kijk vanuit Nederland. Ze blokkeren toegang vanuit het buitenland. Maar wellicht lukt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.