Nicholson 35 in “Zeilen

Gepubliceerd op
Nicholson 35 in “Zeilen

In de mei editie van het blad “Zeilen”staat een interessant lezenswaardig  artikel over de Nicholson 35. Zij wordt beschreven als :”Vooruitstrevend traditioneel”

 

[photonicalbum type=’google’ view=’photos’ album_id=’AJeG147CstXwBBuyEn-VVhQlBG34w_sL3-QfS2t9AW6IC71X_yn_7iLyWr1Bj25OSc_-fbkIpTKO’ crop_thumb=’crop’ columns=’4′ main_size=’1600′ thumb_size=’150′ layout=’square’]

Share

4 reacties

  1. Inmiddels is me beloofd dat er twee bewijsexemplaren worden gestuurd: een aan Rutger en een aan Annelies. Verder viel me op in het artikel dat ergens iets staat over een saildrive. Ik heb de redactie al geschreven dat dat echt niet klopt. Waarschijnlijk niet geweten wat een Z-Drive is en gedacht dat dat een saildrive is. So far for research. Ik wacht nog even de PDF van het hele artikel af, en dan stuur ik – dat werd me door de fotoredactrice aangeraden – een bericht van deze strekking naar de redactie. Hebben ze in juni alweer wat tekst 😀

  2. Inderdaad, Zeilen heeft in april gevraagd of wij foto’s hadden om als illustratie te worden geplaatst bij een artikel over de Nicholson 35. Zoeken in de archieven leverede weinig bruikbare foto’s op, want het moest er ééntje zijn met een Nic35 onder zeil, en in een hoge resolutie. Er was natuurlijk weer tijdsdruk, redacties schijnen altijd pas aan het werk te gaan als de deadline al is bereikt, dus snel nagevraagd bij Annelies, van wie ik weet dat ze behoorlijk professionele foto’s maakt, en zij had de foto van Horsefeathers, die zij gemaakt heeft tijdens – meen ik – de ‘natte’ in Hoorn. Vandaar dat de foto een credit op haar naam heeft staan, terecht, zij is de fotografe. Jammer is dat men de gegevens over Horsefeathers, die ik had meegeleverd, niet heeft geplaatst. Zou leuk geweest zijn voor Rutger!

    Ik moet met schaamte bekennen dat ik zelf ook iets vergeten ben. De redactie bood aan een tweetal bewijsnummers te sturen, en ik heb totaal vergeten te aan hen te melden waar die heen moesten. Ik ga proberen die fout te herstellen. Ik denk ééntje aan Rutger en eentje aan Annelies.

    Zeilen heeeft me beloofd om te kijken (altijd problemen met auteursrechten) of ik een digitale versie van het artikel op de site mag plaatsen als het meinummer uit de schappen is. Dat dat nu nog niet kan snap ik. Ik houd jullie op de hoogte.

    Tenslotte, de foto’s die Herman van het artikel had gemaakt en aan mij gemaild heeft heb ik nu als illustratie bij het bericht van Herman geplaatst. Met een beetje moeite kun je het artikel dus al lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.