nieuwe leden

Gepubliceerd op
nieuwe leden

In mijn enthousiasme ben ik wat slordig geweest in de feiten in mijn bericht, daarom hierbij wat aanpassingen aan het  bericht

 

Welkom aan nieuwe leden,

Waar menige zeilersbelangengroepen klagen over teruglopende belangstelling mogen wij de afgelopen maand 2 nieuwe leden van onze kring verwelkomen.

We verwelkomen Koos Ellis, eigenaar van de Svalbar Sun, Nic 38, vroegere eigenaar Cor van Leeuwen, thuishaven Spaarndam en André Vink eigenaar van de Carlijn, Nic 31, vroegere boot van Wim Griffioen, Thuishaven Katwoude. Als ex directeur van de HISWA, de belangenorganisatie van de watersport industrie en naamgever van de ons allen bekende tentoonstellingen  brengt André een enorm “boot en varen gerelateerde netwerk” met zich mee met contacten op zowel recreatief, zakelijk en overheidsniveau.

Koos en André, van harte welkom in onze kring en we hopen jullie in persoon te ontmoeten op onze “droge bijeenkomst” op 9 Maart in Vianen. Meer informatie hierover komt t.z.t. op de website.

Namens alle leden van de Nicholson kring,

Herman Oggel

 

Share

4 reacties

  1. Vroeger eigenaar geweest van de Nicholson 31.de stootrand heb ik er op geplaatst de naam was toen Dirkje Janna .

  2. Leuk dat de heer Ellis de boot van Cor heeft gekocht. Ik heb redelijk wat aan dit schip vertimmerd mocht de de nieuwe eigenaar informatie over het schip willen kan hij uiteraard altijd mij contacten

  3. Hartelijk Welkom, Koos en André. Helaas zullen wij elkaar op de droge bijeenkomst nog niet ontmoeten, Noud en ik zijn dan nog op Madeira. Maar in het najaar, op de ‘Natte Bijeenkomst’ zijn we als alles goed gaat van de partij! Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.