Gelukt! Het verslag van de superleuke ‘natte bijeenkomst’ op Marken

Gepubliceerd op
Marken 2018

Het is toch nog gelukt. Dit videoverslag had er eigenlijk voor afgelopen weekend al moeten zijn, maar de software die ik hiervoor gebruikte werkte niet meer en is door Microsoft uit de roulatie gehaald. Na het uitproberen van wel zes alternatieven bleek dat ze geen van allen aan mijn eisen voldeden. Gelukkig uiteindelijk na lang zoeken mijn oude vertrouwde MovieMaker teruggevonden die wel werkt. En ziedaar: de videoregistratie van de zeer geslaagde ‘Natte Bijeenkomst’ 2018. Klik hieronder op de pijl om de video af te spelen en vergeet niet om rechtsonder op het pictogram voor ‘volledig scherm’ te klikken.

In de video zijn lang niet alle foto’s verwerkt die zijn gemaakt, met ruim een kwartier is hij  lang genoeg geworden.  Binnenkort zal ik een album online zetten waarin alle foto’s staan, zodat iedereen die dat wil zijn eigen keuze kan downloaden. Mochten er nog foto’s gemaakt zijn die ik nog niet heb ontvangen, stuur ze dan naar mij toe, dan kan ik ze in het album opnemen.

Voor wie erbij was: geniet van de beelden van een superleuk weekend. Voor wie er niet bij was: misschien een aanleiding om er een volgende keer bij te zijn?

Share

6 reacties

 1. Wat leuk om weer eens van je te horen Kees! We hopen natuurlijk allemaal dat het goed met je gaat. Als je het leuk vindt om met enige regelmaat van ons als Kring te horen, kunnen we je als ex-eigenaar weer op de ledenlijst plaatsen en krijg je automatisch een seintje als er weer een nieuw bericht is. Als je dat wilt kun je me gewoon even een maitlje sturen (peter@heerenleed.com) en dan regelen we dat.
  Hartelijke groeten vanaf de Heerenleed,
  Peter

 2. Hallo allemaal.
  Was leuk en met weemoed bij het zien van zo’n leuke bijeenkomst en aantal bekende gezichten te zien en natuurlijk de prachtige schepen. Goeie herinneringen en goeie herinneringen aan het varen met onze Nicholson de Amalaswintha.
  Groet van Kees Buur

 3. Peter
  Bedankt voor de leuke video Ik weet uit ervaring hoeveel tijd hierin gaat zitten maar het is zeker de moeite waard. Een mooie terugblik op een geslaagde bijeenkomst
  Herman

 4. Ik heb een paar heel leuke reacties gekregen via WhatsApp, Facebook en email. Daar doe ik het voor! Het was een plezier om de video te maken, met het geweldige weekend op Marken vers in het geheugen.
  Nóg leuker zou het zijn als de reacties hier op de website voor iedereen leesbaar zouden zijn. Meer interactie zorgt misschien voor een wat intensiever gebruik van de site, en nodigt misschien ook uit om ook op andere pagina’s te kijken.
  Ik zie jullie reacties graag tegemoet!

  Nog een verzoek: graag wijzigingen in email-adressen aan mij doorgeven. Ik heb al een aardig lijstje van mails die onbestelbaar zijn om dat het email-adres niet meer geldig is. Leden die hun mailadres hebben gewijzigd zijn voor ons als kring onbereikbaar geworden en krijgen geen meldingen meer van nieuws of activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.