Nieuwe website

Gepubliceerd op

Zoals beloofd is de nieuwe website klaar. Nieuw is het jasje, dat nodig was omdat het oude jasje volgens Google te traag geworden was. Nieuw is ook dat de website nu ook in het Engels online staat. Gezien de contacten met de Nicholson 31 Association die ook een link heeft geplaatst leek dat zinvol. Eén keer veel werk, maar dat is nu klaar. De berichtenpagina blijft alleen in het Nederlands. Niet-Nederlanders kunnen met Google Translate toch begrijpen waar het over gaat, en mochten ze in het Engels reageren dan is dat ook al geen probleem.

Veel dank aan Annelies die – zonder dat ze dat wist – voor de foto heeft gezorgd op de nieuwe landings-pagina die je kunt vinden als je in je browser het adres van de website intypt: www.nicholsonkring.nl .

Als je eenmaal de website in de gekozen taal binnengaat kun je nog wel per pagina switchen tussen de talen, maar je komt niet meer terug op de landingspagina. Vandaar dat de afbeelding van die pagina op een aantal pagina’s terugkomt, gewoon omdat hij zo mooi is.

De vertaling van de kennisbank moet nog gebeuren, dat is een beetje vervelend dom werkje, dus dat ga ik over een paar weken uitsmeren.

Mocht iemand een onvolkomenheid zien, geef dan snel even een seintje. Na al die dagen heb ik een beetje vierkante oogjes en de nog overgebleven fouten zie ik even niet meer.

Share

4 reacties

  1. Graag gedaan Herman. Ik had er ook wel weer lol in toen ik eenmaal op gang was. Als het idee er eenmaal is wordt het wel leuk om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.