Polyclassic Cup

Gepubliceerd op
Polyclassic Cup

Op 20 juli wordt de jaarlijkse Polyclassics Cup weer verzeild. Van regelmatige deelnemers Jan en Herman horen we dat dit een erg leuk en inspirerend evenement is. Jammer genoeg kunnen de Lady Quaeso en de Tjoler dit jaar niet deelnemen. Vanuit de Polyclassics vereniging is ons gevraagd om toch vooral te proberen minstens één Nicholson aanwezig te laten zijn. Meer zou mooi zijn!

We weten dat er onder de zuidelijke Nicholsons een aantal fervente wedstrijdzeilers zijn. We denken daarbij voorzichtig  aan de Onrust, de Emily en de Scorpio, maar misschien zijn er ook andere Nicholsons uit de Delta, of Nic’s uit het noorden die dan in de buurt zijn en die zin hebben in een evenement van gelijkgestemden?

Op de inschrijfpagina van de Federatie Polyclassics is de relevante informatie te vinden.

Mochten er deelnemers binnen de Kring zijn, dan willen willen we dat vanuit de Kring graag volgen. Met andere woorden, een berichtje aan de webbeheerder wordt op hoge prijs gesteld! Wij kunnen er dan voor zorgen dat één van de deelnemende Nicholsons de grote Kringvlag voor die gelegenheid kan voeren!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.