Schuifmechanisme luik Nic31

Gepubliceerd op
Schuifmechanisme luik Nic31

Het zwarte kunststof schuifmechanisme van het luik in de voorpiek was doormidden gebroken. Op internet vond ik nergens zo’n mechanisme te koop, ik denk dat het een behoorlijk oud dingetje is. Mijn zoon heeft met zijn 3D-printer een prachtig nieuw exemplaar gemaakt. Zie de foto. Als er mensen zijn die ook zo’n onderdeeltje nodig hebben, mail me gerust. Mijn zoon heeft het model nu in zijn pc staan en kan een nieuwe uitprinten. Gaat om een Nicholson 31.

Vriendelijke groet, Pierre

Share

1 reactie

  1. Superinitiatief, Pierre. Dit zijn nu typisch van die lullige dingen die kapot gaan en nergens meer te koop zijn. En dat plastic is onderhand ook 40+ jaar oud en heeft niet het eeuwige even.
    Ik vermoed dat dit probleem ook op andere Nicholsons leeft. Het luik is – als ik me niet vergis – van dezelfde afmetingen op alle Nicholsons. Die Canpa luiken zag je op allemaal. Dank voor het plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.