Voorjaarsbijeenkomst 2021

Gepubliceerd op
Voorjaarsbijeenkomst 2021

Beste Nicholson vrienden

Wellicht ten overvloede dit bericht: Gezien de nog steeds voortdurende maatregelen en beperkingen t.g.v. Corona hebben we besloten om dit jaar geen voorjaarsbijenkomst te organiseren. Als “pleister op de wonde”stellen we voor om gezien het saldo wat we in kas hebben, en dat we nu ook geen kosten hoeven te maken voor de voorjaar bijeenkomst, de bijdrage voor dit jaar op te schorten. Misschien is het een idee om, als hopelijk binnenkort, alles weer wat normaler wordt, in het voorjaar of vroege zomer ergens samen te komen, al dan niet met boot.

Namens de stuurgroep wensen wij jullie allen goede gezondheid, hou vol en tot ziens

Herman

Share

5 reacties

  1. Noud, de boot op de foto is de nieuwe “ inspectieboot” van de Nicholson kring der lage landen. Met alle voorschriften en restricties die ons tegenwoordig worden opgelegd hebben we het als stuurgroep nodig geoordeeld dat we regelmatig moeten controleren of onze leden zich aan de regels houden. Dit is net een goed formaat hiervoor. Voorzien van zwaailicht, zoeklicht en duidelijk hoorbare toeter en in de ( vroegere) kleuren van Rijkswaterstaat

    1. Bij zulk belangrijk werk hoort een belangrijkheidspet natuurlijk. Gelukkig heb ik een passende gevonden. Hier is hij.

      bevorderd tot Kringinspecteur

  2. overigens een hele bijzondere Nic op de foto…..Is het een deck saloon ???? Die heb ik in deze maat eigenlijk nooit eerder gezien 😀 Zeker afgetuigd voor de winter…. dat kan niet anders LOLOLOL

  3. IK hoop dat we daar dan bij kunnen zijn, met of zonder boot. We zitten nu eigenlijk gewoon gevangen in een paradijs maar het blijft gevoelsmatig toch ‘gevangen’. Ik hoop dat we dit jaar naar Nederland kunnen reizen zonder allerlei beperkingen. Zoniet dan blijven we weer een zomer hier…. tegen wil en dank, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.