Onderdelen Nic31 aangeboden

Gepubliceerd op
onderdelen Nicholson 31 te koop

Beste Nicholson zeilers,

Zoals bij diverse mensen bekend zal zijn, heb ik helaas sinds vorig jaar 2020 geen bootje meer en is Tarka, waar ik vele jaren met zéér veel plezier vele en ook vooral langere tripjes mee heb gemaakt niet meer in mijn bezit. Ik mis vooral verschrikkelijk de vrijheid en de ruimte om me heen en zeker ook omdat ik vrijwel altijd single handed heb gezeild. Maar helaas, het is niet anders, familie omstandigheden dwingen mij daartoe. De kans dat ik een andere zeilboot zal kopen is eigenlijk nihil. Hopelijk komt het er nog eens van dat ik toch weer enige tijd op zee kan zijn want het is wel “Mijn wereldje”. In elk geval kan ik terugkijken op enige zeer fraaie en interessante tochten die ik heb kunnen maken in de loop der jaren.

Herman had nog wel een heel fraai idee van een model voor een Nicholson 31 als herinnering. Heb er destijds ook wel eens over nagedacht toen ik Tarka nog had, maar als ik het nu zou doen wordt ik er alleen maar sentimenteel en triest van, dus hoe sympathiek dan ook, ik doe niet mee Herman. Niet goed voor mijn psychisch gestel.

Ik had mijn bootje perfect en overcompleet uitgerust want: “Je weet maar nooit” en zeker niet in den vreemde. Het is bekend: ”Trammelant krijg je altijd in Timboktoe en nooit in Nederland”.

Derhalve was het bij mij altijd: “Alles aan boord wat je misschien ooit nog nodig zou kunnen hebben”. Dus heb ik nu nog enige spulletjes over waar ik gaarne op een nette manier van af wil.

Ga naar de pagina in de ’te koop’ sectie hier; en neem gerust contact met mij op indien gewenst: a.bodewes@hotmail.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.