Welkom aan onze nieuwe leden Willem Versteeg en Harry Dekkers

Gepubliceerd op
Toen d Lady Blue nog Scoop heette en onder Belgische vlag voer.

Harry en Willem,

Van onze webmaster Peter kreeg ik door dat jullie recent eigenaren zijn geworden  van een mooie Nicholson en dat jullie lid zijn geworden van onze kring van Nicholson eigenaren.

Gefeliciteerd met jullie aankoop en graag wil ik jullie namens de kring welkom heten.

Wij zijn geen vereniging o.i.d. maar een informele groep van enthousiaste eigenaren, ex- eigenaren en ieder die op één of andere wijze onze mooie boten een warm hart toedragen.

Gezelligheid en kennis delen zijn onze hoofddoelen. We bereiken dit door, met een kleine stuurgroep,  jaarlijks een 2-tal bijeenkomsten te organiseren, de “droge” in het voorjaar en de “natte” in het najaar. Verder hebben we onze website waarop we elkaar op de hoogte houden van nieuwtjes en onze kennis delen via de kennisbank.

Volgende week komen we met de stuurgroep bijeen om de activiteiten voor het seizoen 2020 voor te bereiden. Zo vlug we daar meer nieuws over hebben krijgen jullie bericht hiervan

We kijken er naar uit om jullie op deze bijeenkomsten te ontmoeten en wensen jullie een goed zeilseizoen en veel zeilplezier!

Namens de Niholsonkring der Lage Landen,

Herman (Nicholson 31 Tjoler)

noot voor de lezer: Willem is de nieuwe eigenaar van de Nicholson 39 Elly (voorheen van Lieuwe Bangma), thuishaven Lelystad Haven en Harry heeft de Nicholson 35 Lady Blue gekocht (voorheen de Scoop van Justin Gleisner) en de nieuwe thuishaven is Den Helder.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.