Beeldverslag van de ‘Natte’ 2022

Gepubliceerd op
Beeldverslag van de ‘Natte’ 2022

Het zou tijd worden, hoor ik een aantal van jullie denken. En jullie hebben gelijk. Maarja.. we hebben maar een lijf en we kunnen niet alles tegelijk. Er was veel werk te doen aan boord van Heerenleed, mede omdat we leuke plannen hebben voor volgende zomer, maar daarover later meer.

Maar hier is het dan: het beeldverslag van de ‘Natte’ die zoals altijd weer heel gezellig was. Zet de video op ‘ volledig scherm’ voor het mooiste beeld.

Share

7 reacties

    1. Dank je wel, Willem. Gelukkig hoeven we daar zelf niks aan te doen: lente wordt het vanzelf. Of het dan ook leuk zeilweer wordt moeten we afwachten!

  1. Prachtig beeldverslag. Mooie mensen, statige schepen. De activiteiten harmonieren perfect met elkaar. Varen is de ultieme vorm van onthaasten. Gedreven door de wind, gedreven door dezelfde passie, gedreven door de Nicholsons.

    1. Des te spijtiger dat je er dit keer niet bij kon zijn. Gelukkig hadden we een privé-reünie in Kampen deze zomer. We denken er nog met plezier aan terug!
      Kamper kogge

  2. Nog een saillant detail: deze video is helemaal samengesteld op de eerder besproken Raspberry Pi4, waar Zeger speciaal voor dit doel het videoprogramma Openshot op had geïnstalleerd. Werkte als een zonnetje! Veel beter dan mijn vorige Windows MovieMaker, die makkelijker was, maar veel minder mogelijkheden had. En bovendien duur was. Openshot is, zoals de meeste Linux applicaties gratis en open source. Wie meer wil weten moet me maar even mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.