Faineante in beeld!

Gepubliceerd op
Faineante in beeld!

Misschien al bekend bij Floris en Ans, maar bij een zoektocht naar iets anders op het net kwam ik deze (verkoop)video tegen. Hij komt van Sealion Yachts, dus kennelijk op een moment dat Faineante te koop was. Leuk voor de eigenaars van de Nic35 om te zien dacht ik.

En ik vond nog een tweede youtube-filmpje, ook van een Nic35, en ook van dezelfde makelaardij. Ik kan niet zien welke het is, mogelijk aan de kleur te zien de Horsefeathers? Wie het weet mag het zeggen.

Share

9 reacties

 1. Ja eens, belangrijk dat een website van botenmakelaar up to date is dus tenminste aanduiden dat schip verkocht is. Zit ook element van privacy in vind ik. Wel genoten trouwens, prachtig zo’n N35 😊

 2. Snap de “ophef” hierover niet echt, Daniël Leeuw kan ik echt bij iedereen aanraden, eerlijk , betrouwbaar en betrokken.
  Een toekomstige klant heeft wat aan zo’n filmpje en hij heeft weer iemand blij gemaakt met de Horsefeathers. Groet Rutger

  1. Wat ik al schreef, Rutger, die filmpjes zijn leuk en kunnen/zullen wel heel lang online blijven. Verkoopadvertenties let nauwer: als een makelaar hem laat staan moet er wel duidelijk zichtbaar zijn dat het schip al verkocht is. De informatie moet gewoon kloppen. Dat is alles.

 3. Zo zie je maar, Nicholsons kom je overal tegen.
  De video van de Faineante dateert van juni 2019 toen wij haar via Sealionyachts van Jan Hooijmeijer gekocht hebben.
  De andere NIC 35 is ook bij Sealionyachts verkocht, ik denk in 2021. De naam is gedeeltelijk te zien op een van de foto’s en vrijwel zeker Horsefeathers.
  De verkoopadvertenties van beide boten staan nog steeds bij Sealionyachts.nl online.

  1. Niet zo slim van Sealion om die advertenties online te laten. Les één van ‘hoe zorg je voor een goede website’ is hem echt up-to-date houden.

   1. Peter,
    Snap je reactie; vanuit de makelaar niet netjes.
    Echter, ben wel van mening dat het voor een potentiële Nic 35 koper bijzonder nuttig is als hij/zij veel (beeld)materiaal op het web incl. Youtube kan vinden. En dat geldt dan voor de marktverkenning in meest brede zin incl. prijs en – belangrijker – product.
    Gr., Harry

    1. die youtube´jes zijn inderdaad heel leuk en nuttig voor een potentiële koper om te laten staan, maar dat vind ik met een verkoopadvertentie niet hetzelfde. Tenzij er groot op staat dat het schip al verkocht is. Het gaat er mij alleen maar om dat de info op een site up-to-date is.

  2. Aanvulling op mijn eerdere bericht:
   De bedoelde verkoopadvertenties op de site vanSealion hebben wel de vermelding “Verkocht” en de prijs is verwijderd.
   Wel blijven ze heel lang staan. Faineante staat er al 4 jaar op.
   De video, foto’s en omschrijving zijn natuurlijk altijd interessant.

   1. Dat is dan wel in orde, maar voor de zoekmachine-optimalisatie van de website van Sealion is het niet goed. Maar dat moet hij zelf weten. In ieder geval is de informatie correct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.