Gelukkig Nieuwjaar van ver weg!

Gepubliceerd op
Gelukkig Nieuwjaar van ver weg!

Wij – Noud en Peter – wensen jullie allemaal een heel gelukkig 2021. Een jaar met minder zorgen, minder beperkingen, meer vrijheid. Een jaar waarin we weer kunnen ademen zonder angst, waarin we weer nieuwe horizons kunnen verkennen, en voor alles, een jaar waarin we iedereen van wie we houden weer in de armen mogen sluiten. Als constante factor in onze nieuwjaarswens hier weer de registratie van het vuurwerk van Funchal op de grens van 2020 en 2021

Share

3 reacties

  1. Mooi vuurwerk!!! Ik was vandaag, 1 januari, het dichts bij jullie van alle Nicholsonners -is dat een woord…:-)-
    Ik had een tussenlanding op Lissabon vanuit Rhode Island had ik geweten dat het vuurwerk zo mooi was had ik de piloot gevraagd er even over heen te vliegen..
    Verder iedereen een gelukkig en voorspoedig 2021 gewenst.

  2. Wij waren er niet bij dit jaar. In Funchal zijn er door de overheid overal vierkanten op staat gemarkeerd, met ruime afstand ertussen. Kijkers naar het vuurwerk mochten met maximaal 5 personen uit één huishouden in een vierkant staan, met maskers op. Omdat veel mensen speciaal voor het vuurwerk naar Madeira komen leek het ons een goed idee om de weinige beschikbare kijkplekken niet extra te bevolken. Volgend jaar kunnen we wéér.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.