Natte bijeenkomst 2018: Marken!

Gepubliceerd op
Natte bijeenkomst 2018: Marken!

Even recapituleren: we hebben geprobeerd de gewoonte om alternerend een locatie in Noord- en in Zuidnederland te kiezen te herstellen. Helaas is dat niet gelukt door onvoldoende belangstelling van de leden met ligplaats in het zuidwesten. Daarom is alsnog besloten om de bijeenkomst 2018 weer in het IJsselmeergebied te houden om zo aan een acceptabel aantal deelnemers te komen.

Met veel plezier kunnen we nu melden dat Elly Fredriks plaats geregeld heeft in het noordelijk gedeelte van de haven van Marken. We kunnen er terecht vanaf 31 augustus tot en met 2 september. Echt reserveren kan daar niet, maar de havenmeester heeft beloofd dat hij zorgt voor plaats, en hij houdt rekening met 6 Nicholsons, maar een zevende of zelfs een achtste kunnen er vast wel bij. Tot nu toe weten we dat komen:  (aflopende grootte) de Lady Quaeso, de Heerenleed, de Marianne, de Navaho, de Camelot en de Tjoler. Uiteraard hopen we op meer, nu het voor de noordelijke Nic’s niet meer zo ver weg is. Graag even een berichtje als je ook komt. We gaan op zaterdag weer eten uit eigen kombuis, en het is handig om van te voren een beetje te kunnen sturen wie er wat kookt, anders eten we alleen maar soep of toetjes.

Mail even naar peter@heerenleed.com

Marken!.jpg

Later vandaag wordt de evenementenpagina bijgewerkt en gaat er extra een nieuwsmail uit om een en ander wat meer aandacht te geven.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.