Natte bijeenkomst 2018

Gepubliceerd op
Natte bijeenkomst 2018

De datum voor onze natte bijeenkomst 2018 komt nu snel dichterbij. Nog even recapitureren: 1 en 2 september, marina Numansdorp, waarbij door de havenmeester al vanaf vrijdagavond 31 augustus ruimte wordt vrijgehouden.

De uitgebreidere gegevens vind je hier (klik)

Tot nu toe zijn de volgende deelnemers bekend: de Camelot met Lieke en Ad van Loon, de Marinanne met Petri en Klaas van het Kaar, de Lady Quaeso met Jan en Elly Fredriks en de Heerenleed met Noud Bakker en Peter Groen.

We herinneren jullie eraan dat de keus voor het Deltagbied is gevallen naar aanleiding van de enquête die in het voorjaar is gehouden, en waarbij een aantal Nicholson-eigenaren met ligplaats in het zuidwesten aangaven dat ze graag weer een bijeenkomst in hun vaargebied zouden hebben. We hebben daaraan met plezier gehoor gegeven, maar het kan natuurlijk  niet zo zijn dat er dan uit dit gebied niemand komt. Mocht je niet op eigen kiel kunnen komen, zorg dan in elk geval dat je er op zaterdagavond bij bent met ander vervoer. De laatste jaren hebben we tot groot plezier van de deelnemers gekozen voor een diner uit eigen kombuis, waarbij je gemakkelijk kunt circuleren en dus met meer leden kunt praten dan met een statische restaurant-tafelschikking. Ook dit jaar doen we dat weer.

Om het zo makkelijk mogelijk te maken kun je je hier (klik) per email opgeven voor de bijeenkomst. Mocht je apparaat instellingen hebben die verhinderen dat de link in je email-programma opent, kopieer dan peter@heeerenleed.com en plak het in het adresregel van je emailprogramma. Geef even je naam, de naam van je Nicholson en het aantal personen waarmee je denkt te komen! Dat komt niet zo heel erg nauw, maar voor de organisatie moeten we een globaal idee hebben.

De vier genoemde Nicholsons zijn al in het gebied.  Er heeft een spontane ontmoeting op de Grevelingen plaatsgevonden, gevolgd door een gezamelijke barbecue in de tuin (later in de garage wegens regen) bij Ad en Lieke van Loon in Brouwershaven, waarbij weer allerlei weetjes en handigheidjes werden uitgewisseld. De bijgevoegde foto’s laten zien hoe gezellig het weer was. De natte bijeenkomst kan ook zo gezellig worden. We hopen dit jaar op een grote deelname!

Graag tot het weekend van 31 augustus en 1 en 2 september!

geshoptkopie (2).jpgIMG_20180730_092639.jpgIMG_20180729_180232.jpgbourka-Elly.jpgIMG_20180730_200802.jpgIMG_20180730_200811.jpgIMG_20180730_200758.jpgIMG_20180730_200755.jpgbierkip.jpg

 

 

 

Share

7 reacties

 1. Ik ben nu bezig met rondje Noord Holland. Kampen => Den Oever => Den Helder => IJmuiden=> Beverwijk=> nu. Morgen Amsterdam en daarna Markermeer en Marken.

 2. Beste allen,

  Wegens werk gaat het me niet lukken om met Sereno langszij te komen. Goede bijeenkomst toegewenst.

  1. Dat is spijtig, Hans, maar daar is niets aan te doen. Volgend jaar zijn we weer in het IJsselmeergebied.

 3. Wij zeilden vorige week vrijdag terug naar t Haringvliet. Van de Roompot naar Stellendam. Super zeiltocht windje 3 uit oosten. En warm op zee!
  Nu wat geklus aan boord en ws morgen weer weg.
  Nadat we met jullie gesproken hebben over ankeren hebben we alleen maar geankerd. Heerlijk. Niet te doen die volle havens met dit weer en ‘t hoogseizoen.

 4. Helaas zijn wij niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn in Numansdorp. Tijdens de droge bijeenkomst hebben wij aangegeven dat we zeker niet willen dat er met ons rekening zou worden gehouden met de lokatie van de natte bijeenkomst! Hopelijk zijn er toch nog een aantal Nicholsons vanuit het zuiden aanwezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.