Nicholson 31 Association

Gepubliceerd op
Nicholson 31 Association

Beste vrienden, dit bericht is vooral bestemd voor eigenaren van de Nicholson 31, maar natuurlijk ook leuk voor de andere leden om kennis van te nemen.

Recent ben ik benaderd door de secretaris van de Engelse Nicholson 31 Association met de uitnodiging om namens onze kring van Nicholson eigenaren en dan in het bijzonder de Nic 31’s “ Honorary member” van hun associatie te worden. Dit betreft een gratis lidmaatschap i.p.v. £ 25,— Hiervoor krijg  je hun newsletter (erg interessant vind ik, ik heb de laatste bijgevoegd) en word je op de hoogte gehouden van het wel en wee van de Association. Zij hebben leden over de hele wereld tot Australië en Nieuw Zeeland aan toe. Je leest dan o.a. over een typisch Engels uitstapje: Een cricket wedstrijd op de Bamble bank bij laag water ( ik ben hier wel eens overheen gevaren, dan wel bij hoog water )

Ook hebben zij een lijst van alle eigenaren van ALLE  Nic 31’sie ooit zijn gebouwd, inclusief Patchipe de enige die ooit  gezonken is in 1976 bij Ouessant.

Op de lijst van Nederlandse eigenaren staan 15 boten.  Echter niet allemaal bijgewerkt wat betreft de huidige eigenaren. Je kunt deze lijst vinden onderaan de nieuwsbrief

Tenzij één van jullie hier bezwaren tegen hebben zal ik deze lijst  updaten en naar hem doorsturen.

Mijn vraag is: Is iemand van jullie geïnteresseerd om “ Honorable Member” te worden van de Nicholson 31 Association?

Het lijkt mij wel leuk om te doen maar aangezien ik geen Nic 31 meer heb is het misschien beter als één van jullie dit zou willen doen. Als niemand zich geroepen voelt en als er geen bezwaren zijn van jullie en/of de andere kringleden dan zal ik overwegen mij op te geven.

Ik hoor graag van jullie. Bij geen reactie voor eind Augustus ga ik ervan uit dat er geen bezwaar is

Groeten

Herman

n31

Share

8 reacties

 1. Herman, kun jij dit stroomlijnen? Het lijkt erop dat nic31 schippers de indruk hebben dat ze zich hier voor het lidmaatschap kunnen opgeven. Als ik als Webbeheerder iets kan doen hoor ik het graag.

 2. Beste allen,

  Wij zijn sedert 2007 eigenaar van de Nicholson 31 met bouwnummer 046,registratienummer 2794 en met de originele motor Yanmar 2QM20nr 88158. Graag melden we ons aan voor het lidmaatschap. Onze thuishaven is Zeebrugge,wegens omstandigheden zijn we enkele jaren op de kade gebleven maar daar komt nu verandering in.
  We zoeken nog een fijne ligplaats in Zeeland voor volgend jaar, indien iemand ons een tip kan geven is die zeker welkom. Gudrun en Geert Blondeel.

 3. Ook ik meld me graag aan voor het lidmaatschap. Dat stond sowieso al op mijn lijstje. Erg fijn dat zij alle tekeningen hebben van de Nic 31.

  Groet,
  René

 4. Ben het eens met de oproep van Nout
  Ik was zelf al begonnen met de aanpassingen die ik weet Dus graag als je een aanpassing wilt kun je hem naar mij sturen, dan zorg ik dat hij in Engeland komt of natuurlijk rechtstreeks aan de secr. van de Engelse Association met graag een kopie aan mij

 5. Ik heb eens gekeken naar de schapenlijst van de Nics 31. Daar klopt voor wat betreft de nederlandse schepen niet veel meer van. Een oproep aan alle 31 eigenaren om
  De informatie over het bouwnummer, naam, thuishaven en eigenaarsnaam door te geven aan hon.sec@nicholson31.com

 6. Beste Herman,

  Graag meld ik me aan voor dit lidmaatschap! Ik zal onderzoeken hoe ik het bedrag kan overmaken en dan zorg ik we samen gebruik kunnen maken van de geneugden om het zo te zeggen.
  De tekeningen van Raymond Wall zal ik je doen toekomen maar ben pas 11 augustus terug van onze vakantie in Zeeland.

  Zeilersgroet,
  Koen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.