Natte bijeenkomst 2020

Gepubliceerd op
De 'natte 2020' aan de nieuwe passantensteiger in Lelystad Haven

Beste vrienden,

De zomer is alweer in volle gang. Voor ons als ‘stuurgroep’ de hoogste tijd om ons te buigen oveer de Natte bijeenkomst 2020. Afgaande op de berichten zijn een aantal van ons inmiddels uit de “lock- down” en aan het varen.

We hebben nagedacht over de organisatie van de natte bijeenkomst die in het in het weekend van  4-6 September. Oorspronkelijk hadden we gedacht dit op Marken te doen maar met de anderhalve meter in het achterhoofd lijkt ons dit geen goed idee. We moeten daar op de kade zitten voor het “ on board diner” Maar met alle toeristen die Klaas en Petra vanuit Volendam weer al naar Marken zagen gaan zijn we de controle kwijt en dat lijkt ons geen goed idee.

We hebben daarom besloten om dit jaar weer terug te gaan naar Lelystad Haven waar we ook vorig jaar zijn geweest.  Vorig jaar zaten we daar op de kade maar dit jaar is er een nieuwe passanten-steiger aangelegd (zie foto’s) die voldoende plaats biedt om, zonder overlast, ons “on board” diner te organiseren en zelf de controle te houden.

Klaas heeft dit inmiddels al besproken met de havenmeesters en zij zien geen probleem.

Kortom wij nodigen jullie allemaal uit om eind Augustus/ begin September jullie kompas/GPS koers te zetten op  Lelystad en hopen jullie daar te ontmoeten. Details over de bijeenkomst volgen nog.

Graag vragen wij jullie om aan te geven of jullie komen zodat Klaas alvast wat plaatsen kan reserveren Dus graag even een antwoord hieronder als je van plan bent te komen. Als je niet kunt of wilt, graag ook even een berichtje. Gewoon even een reactie schrijven hieronder in het daarvoor bestemde

Klaas heeft het geregeld: hier gaan we de Natte Bijeenkomst 2020 houden!

We hopen dat er veel Nicholsons aanwezig zijn, het lijkt ons vooral erg leuk met de nieuwe leden en hun bijbehorende Nicholsons (hernieuwd) kennis te maken

Groeten namens de stuurgroep,

Herman

Share

7 reacties

  1. Klaas en Petri zijn er al.

    Vanmorgen heb ik in het havenkantoor aangegeven dat we 4-5 en 6 september ons weekend in Lelystad willen houden.
    We komen met c.a. 6 tot 8 jachten waaronder 2 grote ( L-Q en H’ leed).
    Ook is er plaats voor een Camper zonder Nicholson op het parkeerterrein nabij stroom en water.
    E.e.a. is genoteerd, we zijn van harte welkom.

  2. De Camelot is er ook. Let op als je uit het zuiden komt, binnendoor, de brug van Boskoop is in augustus 2x een paar dagen gestremd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.